PROMOCIÓ DE VIVENDES UNIFAMILIARS AL BARRI SANT LLUIS DE PALAFOLLS (CARRER MAS ESTORNELL 21-39). ULTIMES 4 CASES.

DESCRIPCIÓ

Les vivendes tenen una superfície total de 198'00 m2. Consten de 3 plantes distribuides de la següent manera :
Planta Baixa destinada a garatge i rebedor.
Planta 1ª formada per menjador-sala d'estar, cuina, bany i habitació individual. A més a més des de la cuina es té accés a una terrassa posterior de 25'00 m2.
La planta 2ª esta formada per tres habitacions dobles i 2 banys complerts. L'habitació tipus Suite d'aquesta planta te accés a una terrassa de 7'00 m2 a façana principal. Si voleu  veure un plànol de planta de la vivenda feu click aquí

plànol  

PREU

El preu d'aquestes cases és de 210.000 € impostos apart. Des de les nostres oficines realitzarem les gestions necessàries per ajudar-los a trobar la hipoteca amb les millors condicions pel client , en cas de que la necessitin.

 

ACABATS

Porta de garatge seccional motoritzada amb comandament a distancia. Paviments de gres i rajoles dels banys de 1ª qualitat. Escala de marbre. Portes de fusta practicables i correderes de fusta de cedre. Cuina equipada amb vitroceràmica, forn i campana decorativa d'acer inoxidable. Fusteria Exterior d'alumini lacat color plata mate. Banyera d'hidromassatge al bany de l'habitació tipus "suite". Coberta estructural de fusta amb bigues i encadellats de fusta de color noguera. Finestres motoritzades a coberta tipus Velux.